Doorgaan naar inhoud

Stearic Acid - Cosmetische wassen

door Biorigins
£4.96 Inc Vat   
£4.13 Ex Vat

Laat het me weten als het weer op voorraad is

Stearic Acid - Cosmetische wassen

Plantaardig roszuur is nuttig als ingrediënt bij het maken van kaarsen, zepen, kunststoffen, oliepastel, cosmetica en voor het verzachten van rubber. Stearic zuur wordt gebruikt om zepen uit te harden, met name die gemaakt met plantaardige olie, die anders de neiging om zeer zacht. Het is een organisch zuur (hoog moleculair gewicht en verschijnen als witte was) het heeft geen zure eigenschappen zoals zout, zwavelachtig enz. Het wordt verkregen uit palmolie en worden gebruikt als wascomponenten in crèmes om meer consistentie en huidbescherming te bieden. Het kan ook worden gereageerd met een alkali om een zeep te vormen als een emulger.
Belangrijke opmerking: De verstrekte informatie is alleen voor educatieve doeleinden.

Specificatiedocumenten

Stearic Acid Powder BP SDS.pdf
Stearic Acid Powder BP Spec.pdf
Stearic Acid Powder BP GGO Statement.pdf
Stearic Acid Powder BP Flow Chart.pdf
Stearic Acid Powder BP Allergenen.pdf

Customer Reviews

Based on 4 reviews Write a review