Doorgaan naar inhoud

Saffloer biologische carrier olie

£3.54 Inc Vat   
£2.95 Ex Vat

Laat het me weten als het weer op voorraad is

Saffloer biologische carrier olie

Botanische naam: Carthamus tinctorius
Extractiemethode: Koud geperst
Verwerkingstype:Rbd
Verkregen uit:Zaden
Land van oorsprong: Argentinië


Beschrijving: Saffloerolie bestaat voornamelijk uit de triglyceriden van linolzuur. Saffflower is een van de top keuzes onder fabrikanten voor cosmetica die een hydraterende olie en als zodanig is de basis van vele cosmetische formuleringen.  Het is ook erg populair in massage mengsels als het gemakkelijk wordt geabsorbeerd en kan worden gewassen uit vellen zonder zware vlekken.


Kleur: Lichtgeel tot geel 

Aromatische beschrijving: Saffloerolie is reukloos.

Veelvoorkomende toepassingen: Veel gebruikt bij de productie van zeep, shampoos, massageproducten en huidcrèmes.  Het wordt vaak gebruikt in babyproducten omdat het zacht is voor geïrriteerde, baby of gevoelige huid.  

Consistentie: Viskeuze vloeistof

Absorptie: Saffloer wordt gemakkelijk geabsorbeerd.
Houdbaarheid: Gebruikers kunnen een houdbaarheid van 24 maanden verwachten met de juiste opslagomstandigheden (koel, uit direct zonlicht). Koeling na opening wordt aanbevolen.

 

Belangrijke opmerking:De verstrekte informatie is alleen voor educatieve doeleinden.

Specificatiedocumenten

Customer Reviews

Based on 1 review Write a review