Doorgaan naar inhoud

Weideschuim carrier olie

£3.95 Inc Vat   
£3.29 Ex Vat

Laat het me weten als het weer op voorraad is

Weideschuim carrier olie

Botanische naam: Limnanthes alba
Extractiemethode: Gewonnen uit de zaden en geraffineerd
Verwerkingstype:Verfijnde
Verkregen uit: Zaden
Land van oorsprong: Canada

Beschrijving
: Meadowfoam Seed Oil is een van de meest stabiele lipiden bekend met natuurlijk voorkomende tocopherolen en de afwezigheid van oxidatief gevoelige meervoudig onverzadigde vetzuren vaak gevonden in andere oliën. Dit zal eigenlijk de houdbaarheid van minder stabiele ingrediënten verlengen. Als gevolg hiervan heeft het een extreem lange houdbaarheid. Meadowfoam is bestand tegen hoge temperaturen en oxidatie, en als zodanig wordt het vaak gebruikt in zonnebrandcrèmes. 
Kleur: Lichtgeel naar geel

Aromatische beschrijving: Vrij van ranzige geuren

Veelvoorkomende toepassingen: Een veelzijdig anti-oxidant, anti-aging, huid- en haarverjongend, verzachtend ingrediënt. Deze olie wordt begrepen om de zon te helpen beschadigd en droge huid.
Meadowfoam Carrier Oil heeft prachtige hydraterende en verjongende eigenschappen en wordt sterk aanbevolen voor gebruik in cosmetica en huidverzorgingsproducten, vooral voor zijn UV-beschermingseigenschappen. Het is een belangrijk ingrediënt in veel verschillende producten zoals zonnebrandcrème, massage oliën en lotions, hand / gezichtscrèmes, haar en hoofdhuid producten, cuticula reparatie crème, stichtingen, rouges, gezichtspoeders, lipsticks, shampoos, scheercrèmes en diverse andere balsems. 

Consistentie: Duidelijke mobiele vloeistof

Absorptie
: Gemakkelijk geabsorbeerd zonder een vettig gevoel op de huid achter te laten.
Houdbaarheid: Gebruikers kunnen een houdbaarheid van 24 maanden verwachten met de juiste opslagomstandigheden (koel, uit direct zonlicht). Koeling na opening wordt aanbevolen.

 

Belangrijke opmerking: De verstrekte informatie is alleen voor educatieve doeleinden.

Specificatiedocumenten

Customer Reviews

Based on 3 reviews Write a review