Doorgaan naar inhoud

Isopropyl Myristate Liquid

£5.94 Inc Vat   
£4.95 Ex Vat

Laat het me weten als het weer op voorraad is

Isopropyl Myristate Liquid

 

Oplosbaarheid: Olie oplosbaar
Voordelen: Verzachtend, verdikkingsmiddel, smeermiddel of vochtinbrengende crème in schoonheidsproducten. in cosmetische productie wordt dit ingrediënt gebruikt om het eindproduct een gelikter, gladder gevoel te geven in plaats van een vette.
INCI-naam: Isopropyl Myristate

 

Toepassingen: Meestal gebruikt op tussen de 1-10%. Deze volledig natuurlijke ester wordt gebruikt om een droog maar hydraterend gevoel te geven aan huidcrèmes. Daarnaast wordt het ook gebruikt om solubilise actives zoals zonnebrandcrèmes, vitaminen en parfums in een basis te helpen.
Oorsprong: Groente - Palm of Kokosnoot.
Oplosbaarheid: Onoplosbaar in glycerine en water. Oplosbaar in alcohol.
Aanbevelingen: Aftershaves, Shampoos, Badoliën, Anti-transpiranten, Diverse crèmes en lotions

Specificatiedocumenten


Customer Reviews

Based on 3 reviews Write a review