Doorgaan naar inhoud

Lijnzaad (Lijnzaad) Vervoerder Olie,

£4.96 Inc Vat   
£4.13 Ex Vat

Laat het me weten als het weer op voorraad is

Lijnzaad (Lijnzaad) Vervoerder Olie

Botanische Naam: Linum usitatissimum
- Extractie Methode: Gefilterd
Verwerking Type:Verkregen door expressie van het rijpe zaad
Verkregen van:Zaden
Land van Oorsprong: België, Benelux, Canada, Kazachstan

Beschrijving
: Lijnzaad/ lijnzaadolie is populair, voor alle doeleinden vervoerder olie gebruikt door aromatherapeuten, massage therapeuten en fabrikanten die vaak met het toevoegen van deze olie is als een van airconditioning agent in hair care producten. Het hoge Vitamine E gehalte maakt het populair in de huidverzorging als een natuurlijke anti-oxidant die de huid beschermt tegen vrije radicalen.

Kleur
: licht-tot goudgeel

Aromatische Beschrijving: Kenmerk van de meeste drager oliën

Gemeenschappelijk Gebruik
: Bekend om een uitstekende olie voor gebruik op de droge, rijpe en gevoelige huid omdat het is zeer rustgevend. Befaamd om het verminderen van het uiterlijk van cellulitis en te verbeteren elasticiteit, het voorkomen van littekens en striae is vaak toegevoegd aan andere vervoerder oliën en crèmes en lotions voor het toevoegen van de huid te versterken eigenschappen. Lijnzaad Olie kan ook worden gebruikt voor het voeden van het haar.

Consistentie: Typisch en Karakteristiek van de Vervoerder Olie. 

Absorptie: Lijnzaad Olie laat een heel droog gevoel op de huid.
Houdbaarheid:Gebruikers kunnen verwachten van een houdbaarheid van 12 maanden met de juiste opslagcondities (afkoelen, uit het directe zonlicht). Koeling na opening is aanbevolen.

 

Belangrijke Opmerking: De verschafte informatie is voor educatieve doeleinden.

De Specificatie Van Documenten

Customer Reviews

No reviews yet Write a review