Doorgaan naar inhoud

Castor Carrier Oil

£4.96 Inc Vat   
£4.13 Ex Vat

Laat het me weten als het weer op voorraad is

Castor Carrier Oil

Botanische naamRicinus communis
Methode voor extractie:-Stencils
Soort verwerking:display-160; Filterd
Verkregen van:display-160; Zaad
Land van herkomst: India

OmschrijvingCastor olie is een van de weinige oliën die als emulgator kunnen worden gebruikt.Het werkt ook als een beschermende barrière op uw huid die beschermt tegen strenge milieuomstandigheden.Aangezien dit zo'n dikke, kleverige consistentie heeft, wordt het als een klein percentage toegevoegd aan andere oliën voor gebruik bij massage.

Kleur::-160; Heldere tot lichtgele viskeuze vloeistof
Aromatische beschrijvingCastor heeft zeer weinig geur karakteristiek voor de meeste dragerolie
Gemeenschappelijke toepassingen:-160; Kan worden gebruikt in een olie-gebaseerde parfum als neutraal fixatief.Het wordt ook gebruikt in massage mengsels, reiniging en schillen producten, zalven en crèmes voor droge huid behandelingen, psoriasis en eczeem.Het is een algemeen ingrediënt in cosmetica zoals lipsticks.Ook gebruikt in make-up verwijderaar producten, haarzakjes, haaroliën en in koude verwerkte zeep.

Consistentie:-160; Dikke, kleverige vloeistof
AbsorptieZeer langzaam geabsorbeerd in de huid
Houdbaarheid:-160;Gebruikers kunnen een houdbaarheidsduur van 24-48 maanden verwachten met de juiste opslagomstandigheden (koel, uit direct zonlicht).Aanbevolen wordt koeling na opening.

 

Belangrijke notitieDe verstrekte informatie is uitsluitend bestemd voor educatieve doeleinden.

Documenten voor specificaties

Customer Reviews

Based on 11 reviews Write a review