Doorgaan naar inhoud

Baobab Virgin Carrier Olie

£3.54 Inc Vat   
£2.95 Ex Vat

Laat het me weten als het weer op voorraad is

Baobab Virgin Carrier Olie

Botanische naam: Adansonia Digitata
Extractiemethode: Koud geperst
Verwerkingstype: Virgin
Verkregen uit: Kernels
Land van oorsprong:Zambia, Kenia, Malawi

Beschrijving: Baobab Oil staat bekend om zijn uitstekende verzachtende, verzachtende, verzachtende en hydraterende eigenschappen. De Baobab boom wordt vaak aangeduid als de 'Tree of Life' en zijn unieke profiel gevuld met antioxidanten, vitamine A, D, E & F, evenals Omega 3, 6 & 9 vetzuren en het feit dat het zeer indringend is, maakt het perfect voor intensief huidgebruik , direct verzachten droge huid.
Baobab wordt steeds populairder in haarverzorgingsproducten, vooral in combinatie met shampoo ingrediënten waar de Baobab de haarzakje penetreert om het te verrijken met vocht en het verbeteren van de elasticiteit terwijl het voeden van de hoofdhuid. 

Kleur: 
Licht tot goudgeel
Aromatische beschrijving: Lichte nootachtige geur
Veelvoorkomende toepassingen: Beschouwd als nuttig zijn voor droge, beschadigde huid en haar, psoriasis, rosacea, acne, littekens, striae en branden. De relatief lichte en zeer penetrerende aard van Baobab weegt het haar niet naar beneden. Baobab is zeer vergelijkbaar met Argan op het haar, zonder toevoeging van gewicht.
Consistentie: Vloeibaar
Absorptie: Gemakkelijk en snel geabsorbeerd waardoor er geen vettigof vettig residu achterblijft.
Houdbaarheid: Gebruikers kunnen een houdbaarheid van 24 maanden verwachten met de juiste opslagomstandigheden (koel, uit direct zonlicht). Koeling na opening wordt aanbevolen.

 

Belangrijke opmerking: De verstrekte informatie is alleen voor educatieve doeleinden.

Specificatiedocumenten

Customer Reviews

Based on 8 reviews Write a review