Steranijs etherische olie
Regular price
Ā£4.95
Regular price
Sale price
Ā£4.95
Save
/
-
Free UK Shipping - Orders Over £25
-
Worldwide shipping
-
Carbon neutral
-
Secure payments
- In stock, ready to ship
Beschrijving
Steranijsolie is lid van de Schisandraceae-familie. Deze olie heeft een zoete, kruidige, zoethoutachtige geur. Het wordt geclassificeerd als een topnoot en combineert goed met citrus-, bloemige, kruidige en houtachtige oliƫn.
De zoete en kruidige geur van steranijs kan stress- en angstgevoelens verminderen. Bij massages kan het spierspasmen verzachten dankzij de krampstillende eigenschappen.
De zoete en kruidige geur van steranijs kan stress- en angstgevoelens verminderen. Bij massages kan het spierspasmen verzachten dankzij de krampstillende eigenschappen.
Essentiƫle oliƫn kunnen lokaal worden aangebracht na verdunning met een basisolie. Ze worden veel gebruikt in cosmetica en handgemaakte artikelen.
Details
| Botanische naam | Illicium verum |
| Oorsprong | China |
| Familie | Schisandraceae |
| Plantendeel | Zaden & bloeiende toppen |
| Extractie | Stoomdestillatie |
| Opmerking | Bovenkant |
| Kleur | Lichtgele vloeistof. |
| Samenhang | Dun |
| Geur | Zoete, kruidige, zoethoutachtige geur |
| Mengt met | Citrus-, bloemige, kruidige en houtachtige oliƫn. |
| Groep | Pittig |
| CAS | 84650-59-9 |
Waarschuwingen
Gebruik nooit pure oliƫn onverdund op de huid, gebruik ze nooit inwendig, houd ze uit de buurt van kinderen en ogen en controleer altijd of er medische problemen zijn die een probleem kunnen veroorzaken. Zoek hulp als je twijfels hebt.