Doorgaan naar inhoud
Free Stress Relief Reed Diffuser when you Spend over £50 inc vat

Caprylic/Capric Triglyceride Liquid


£5.95 Inc Vat   
£4.96 Ex Vat
Caprylic/Capric Triglyceride Liquid

 

Capric/Capryllic Triglyceriden zijn fracties van kokosolie en zijn de componenten met een laag moleculair gewicht die vloeistoffen zijn bij kamertemperatuur. Gebruikt als lichte verzachtende middelen en reinigingsmiddelen.

Gemeenschappelijk gebruik: Gefractioneerde kokosnoot wordt bijna uitsluitend gebruikt door cosmetische fabrikanten.

Absorptie: Gefractioneerde kokosnoot produceert een barrière op de huid, maar zal de poriën niet verstoppen.


Specificatiedocumenten