Doorgaan naar inhoud

Amyl Salicylate

£3.95 Inc Vat   
£3.29 Ex Vat

Laat het me weten als het weer op voorraad is

Amyl Salicylate

Cas: 2050-08-0
Geur (afnemend): Kruiden, bloemenklaver, azalea, groen, zoet, chocolade, salicylaat.
Amyl salicylaat is vaak aangeduid als met een geur vergelijkbaar met orchideeën. Het is ook opgenomen in parfums om te helpen vast te stellen bloemengeuren aan de huid. Amyl salicylaat wordt geproduceerd uit salicylzuur door een esterificatiereactie.
Gebruikt: Deze kleurloze vloeistof wordt vaak gebruikt in parfums voor zijn vermogen om onaangename geuren tegen te gaan en/of te maskeren. Het is ook opgenomen in parfums om te helpen vast te stellen bloemengeuren aan de huid. Naast parfums is de chemische stof vaak opgenomen in shampoo, zepen, deodorant, haarsprays en wasverzachters.


Alleen voor extern gebruik
Blijf uit de buurt van kinderen en ogen

Specificatiedocumenten